Tolnagro - vállalati weboldalak

4 + 1 vállalati website

A Tolnagro Állatgyógyászati Kft. Magyarország piacvezető állatgyógyszer-forgalmazó cégcsoportja.

A cégcsoport azzal az izgalmas feladattal bízott meg bennünket, hogy 4 különböző vállalatának tervezzünk 4 weboldalt, melyek bár különböző cégeket mutatnak be de egyértelmű kapcsolatot, rokonságot kommunikáljanak, a látogatóban kialakítva azt a érzést és tudatot, hogy a Tolnagro cégcsoport valamely weboldalán jár éppben.

A feladat első lépéseként a vállalati logót terveztük újra, melyben kialakítottuk a cégcsoportra vonatkozó különböző logó példányokat.
A 4 weboldal 4 különböző színvilágot kapott de egyéb vizuális elemekben és felépítésükben teljesen egységesítettük őket, azonos navigációval és modulokkal építettük fel a site-okat.
A backend rendszereket tekintve pedig bevezettünk speciális megoldásokat, melyek segítségével még gyorsabbá, egyszerűbbé tettük valamennyi site karbantartását. Például egy-egy cégcsoportra vonatkozó hír azonnal, 1 kattintással publikálható akár ming a 4 weboldalra.

A Tolnagro vállalati weboldalak bevezetését követően megbízást kaptunk a cégcsoport által szervezett éves szakmai konferencia (Primakatedra) weboldalának elkészítésére.