Karrier

Tehetséges emberekből erős csapatot építünk
és kihozzuk egymásból a legjobbat!
Üdvözlünk a WebDream csapatnál!

Mire számíthatsz nálunk?

1

Változatos projektekre
izgalmas szakmai kihívásokra.

2

Rengeteg fejlődési lehetőségre,
szakmai tapasztalatokra.

3

Fiatalos csapatra,
átlagéletkorunk 28,2 év.

4

Remek légkörre, segítő kollégákra.

5

Képzésekre.

6

Belvárosi iroda helyszínre.
Van kávé, tea, üdítő, gyümölcs és csocsó.

Nyitott pozíciók

Freelance designer

Szabadúszó grafikusok figyelem! Ha új partnert keresel, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik a freelancer-ekkel és ügyfelekkel való projekt vezetésben és változatos, stabil megbízásokat biztosít akkor itt vagyunk! Keressük új bedolgozó kollégáinkat különböző szakterületeken ami lehet UI, webdesign, DTP, branding, tördelés. tovább a részletekhez Jelentkezz most!

Tapasztalt PHP backend fejlesztő

Tapasztalt PHP fejlesztő kollégát keresünk csapatunkba! Ha értesz az MVC keretrendszerekhez, az obejktumok világában is otthonosan mozogsz, több mint 5 év tapasztalattal rendelkezel és érdekelnek nagyvállalati projektek akkor jelentkezz hozzánk. tovább a részletekhez Jelentkezz most!

React Native fejlesztő

Ha szeretnél nagyvállalati cross-platform alkalmazásokat készíteni egy 40 fős fejlesztői csapatban, ahol a backend-től kezdve a grafikáig mindent mi készítünk, olvass tovább!

tovább a részletekhez Jelentkezz most!

Automata tesztelő

Keressük legújabb, tesztautomatizálásban is jártas, sasszemű tesztelő kollégánkat. Kattints, és ismerd meg a részleteket! tovább a részletekhez Jelentkezz most!

Frontend (Angular) fejlesztő

Ha szeretnél egy folyamatosan fejlődő, fiatal csapatban dolgozni, ahol szakmájukban profi kollégák vesznek körül, izgalmas és változatos projektekkel találkozhatsz, és passzol hozzád a lenti feladatkör, akkor jelentkezz hozzánk! A WebDream Magyarország Kft. tapasztalt Frontend (Angular) fejlesztő kollégát keres. tovább a részletekhez Jelentkezz most!

Nézz be hozzánk!