Karrier

Tehetséges emberekből erős csapatot építünk
és kihozzuk egymásból a legjobbat!
Üdvözlünk a WebDream csapatnál!

Mire számíthatsz nálunk?

1

Változatos projektekre
izgalmas szakmai kihívásokra.

2

Rengeteg fejlődési lehetőségre,
szakmai tapasztalatokra.

3

Fiatalos csapatra,
átlagéletkorunk 28,2 év.

4

Remek légkörre, segítő kollégákra.

5

Képzésekre.

6

Belvárosi iroda helyszínre.
Van kávé, tea, üdítő, gyümölcs és csocsó.

Nyitott pozíciók

Tapasztalt PHP backend fejlesztő

Tapasztalt PHP fejlesztő kollégát keresünk csapatunkba! Ha értesz az MVC keretrendszerekhez, az objektumok világában is otthonosan mozogsz, több mint 5 év tapasztalattal rendelkezel és érdekelnek nagyvállalati projektek, akkor jelentkezz hozzánk. tovább a részletekhez Jelentkezz most!

React Native fejlesztő

Ha szeretnél nagyvállalati cross-platform alkalmazásokat készíteni egy 40 fős fejlesztői csapatban, ahol a backend-től kezdve a grafikáig mindent mi készítünk, olvass tovább!

tovább a részletekhez Jelentkezz most!

Automata tesztelő

Keressük legújabb, tesztautomatizálásban is jártas, sasszemű tesztelő kollégánkat. Kattints, és ismerd meg a részleteket! tovább a részletekhez Jelentkezz most!

Frontend (Angular) fejlesztő

Ha szeretnél egy folyamatosan fejlődő, fiatal csapatban dolgozni, ahol szakmájukban profi kollégák vesznek körül, izgalmas és változatos projektekkel találkozhatsz, és passzol hozzád a lenti feladatkör, akkor jelentkezz hozzánk! A WebDream Magyarország Kft. tapasztalt Frontend (Angular) fejlesztő kollégát keres. tovább a részletekhez Jelentkezz most!

Senior Tech (IT) Project Manager

Ha értesz az ügyfelek és a fejlesztők nyelvén és az adminisztráció sem áll távol Tőled, akkor jelentkezz hozzánk PM-nek! tovább a részletekhez Jelentkezz most!

Nézz be hozzánk!