rólunk

A WebDream story 2001-ben indult,

akkoriban 3 személyes kis garázscégként valósítottuk meg kisvállalatok különböző izgalmas projektjeit. Mára 30 fős csapat vagyunk, akik nagyvállalati és külföldi partnerek környezetében visszük tovább azt a maximalizmust, fejlődni akarást amivel az első munkákat megkezdtük.

2005

Megtapasztaltuk egy induló vállalkozás megannyi kihívását, nehézségét. Felvettük az első kollégákat, megalapítottuk a cég grafikai és üzemeltetési üzletágát.

2010

2005 után megnyerjük első nagy projektjeinket, állandó partnerünk lesz a Toshiba Magyarország, a Sara Lee, a Cetelem Bank, a Fővárosi Csatornázási Művek és több hasonló kaliberű cég. A válság ellenére is tovább fejlődünk és bővülünk.

2015

Elköltözünk az Astoriára, megjelennek az első külföldi projektek. A T-Systems és a Magyar Telekom premier beszállítói lettünk. 2015-re 15 főre bővül a csapat létszáma, elindítjuk gyakornoki programunkat és további belsős képzéseinket.

2018

A folyamatos bővülésnek köszönhetően 2016-ban átköltözünk jelenlegi irodánkba, a Nagymező utcába. Létszámunk hamarosan eléri a 30 főt és csapatunkkal a legkülönbözőbb, legizgalmasabb projekteken dolgozhatunk projekt team-ekre osztva. Nagyratörő tervekkel és célokkal kezdtük meg 2018-at, rengeteg technológiai és szervezeti újításon, változáson dolgozunk.