Karrier

Tehetséges emberekből erős csapatot építünk
és kihozzuk egymásból a legjobbat!
Üdvözlünk a WebDream csapatnál!

Mire számíthatsz nálunk?

1

Változatos projektekre
izgalmas szakmai kihívásokra.

2

Rengeteg fejlődési lehetőségre,
szakmai tapasztalatokra.

3

Fiatalos csapatra,
átlagéletkorunk 28,2 év.

4

Remek légkörre, segítő kollégákra.

5

Képzésekre.

6

Belvárosi iroda helyszínre.
Van kávé, tea, üdítő, gyümölcs és csocsó.

Nyitott pozíciók

Senior designer

Elszántan keressük új senior designer kollégánkat, aki részt vesz izgalmas projektjeink tervezésében és reméljük mielőbb csapatunk irányításában is szerepet vállal.
Kik vagyunk, kit keresünk?
2001 óta alkotunk a webes és mobil alkalmazások világában elsősorban fejlesztési területen, de grafikai portfóliónk is több mint 15 éves múltra tekint vissza melyben a UI és webdesign mellett DTP és brand design megbízások is szerepelnek.
Fontos nekünk, hogy légy tájékozott a UI/UX világában, kövesd a digitális trendeket és remek ha print anyagokkal is foglalkoztál már. Legalább 3 éves szakmai tapasztalatot szeretnénk de fontosabb, hogy szeresd, amit csinálsz, légy önálló, csapatban és közös fejlődésben gondolkodó ember. tovább a részletekhez Jelentkezz most!

Freelance designer

Szabadúszó grafikusok figyelem! Ha új partnert keresel, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik a freelancer-ekkel és ügyfelekkel való projekt vezetésben és változatos, stabil megbízásokat biztosít akkor itt vagyunk! Keressük új bedolgozó kollégáinkat különböző szakterületeken ami lehet UI, webdesign, DTP, branding, tördelés. tovább a részletekhez Jelentkezz most!

Tapasztalt PHP backend fejlesztő

Tapasztalt PHP fejlesztő kollégát keresünk csapatunkba! Ha értesz az MVC keretrendszerekhez, az obejktumok világában is otthonosan mozogsz, több mint 5 év tapasztalattal rendelkezel és érdekelnek nagyvállalati projektek akkor jelentkezz hozzánk. tovább a részletekhez Jelentkezz most!

Project manager

Keressük új projekt vezető kollégánkat, aki együtt gondolkodik velünk és ügyfeleinkkel, megérti projektjeinkben az üzleti igényeiket és folyamatos kommunikációt képez a fejlesztő csapat és partnereink között. Ismerd meg jobban nyitott pozíciónkat és reméljük hamarosan személyesen is megismerkedhetünk! tovább a részletekhez Jelentkezz most!

Nézz be hozzánk!